Realisatie van ons nieuwe pand in Nootdorp

Realisatie van ons nieuwe pand in Nootdorp

Via deze weg willen wij iedereen op de hoogte houden betreffende, de ontwikkelingen van ons nieuwbouwproject aan de Stoomweg, op bedrijventerrein Heron in Nootdorp. Bedrijventerrein Heron is gelegen langs de A12 tussen afslag Nootdorp en Zoetermeer.

De bedoeling is, om na enige vertraging, in januari 2017 te starten met de bouw.

Wij bouwen er 5 units met twee verdiepingen, waarvan 1 unit gebruikt wordt door Flextrans. De overige units gaan wij aanbieden voor de verhuur. Mocht u interesse hebben in het huren van een unit, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

D. Leeman/J.S. Kardol 070-3018043

Image module

De nieuwbouw van ons nieuwe pand in Nootdorp

Image module
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #da8028;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: scroll;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 130px;}